til top
  • Tilbygg enebolig Krokås

Tilbygg enebolig Krokås

Stort tilbygg til en eldre enebolig over 2 etasjer. Overlevert til strålende fornøyde kunder i 2019. 

Sandøy Byggservice har vært hovedentreprenør og har levert grunnarbeid, betongarbeid, tømrerarbeid, elektroarbeid, vvs-arbeid, murerarbeid, taktekking og malerarbeid. 

Med egen prosjektleder har vi hatt full kontroll gjennom hele prosessen og sikret at HMS, kvalitet og fremdrift har blitt ivaretatt. Tilbygget måler ca 80m2 pr etasje og er oppført i funkis-stil. Tilbygget er bygget inn i hjørnet på eksisterende bolig, noe som var en utfordring i forhold til bæringer og konstruksjoner, men utfordringer er til for å løses, her ble det løst knirkefritt ved godt samarbeid mellom Sandøy Byggservice As som prosjekterende for konstruksjon og ansvarlig for prosjekterende arkitektur. 

Det er benyttet vedlikeholdsvennlige materialer- møre royal consice terrassebord, alutile fasadeplater, aluminiumsbekledde vinduer og ferdig grunnet kledning. 

Kundene har nå fått et større hus tilpasset deres ønsker og behov, de slipper å flytte fra plassen de er blitt så glade i og har et hus som vil vare i mange mange år uten for mye å vedlikeholde. 

Vi takker så mye for oppdraget!