til top
  • Totalrenovering rekkehus Rådalen

Totalrenovering rekkehus Rådalen

På dette prosjektet har vi levert tegninger, søknad og totalentreprise på byggeprosjektet.

Fra første strek til nøkkelferdig bolig- Det blir som avtalt! 

Våre kunder forteller om deres opplevelse av prosessen: 

"

Vi er et voksent ektepar i en fase der vi hadde behov for å nedskalere boareal og vedlikeholdsansvar. Vi ønsket å finne et etablert nabolag med eget uteområde uten å redusere bo-komfort og kvalitet, og vi så raskt potensialet i et gammelt rekkehus på ett plan i Rådal. Det hadde behov for en fullstendig renovering og valget av totalentreprenør falt på Sandøy Byggservice AS. 

Allerede fra første møte på befaringen ble det tydelig for oss at de hadde kompetansen vi så etter. Våre spørsmål og ønsker ble besvart med grundige vurderinger og nøktern realisme når det gjaldt flytting av vegger, VVS og annet.

Vi har hatt svært god kommunikasjon med Sandøy Byggservice og deres samarbeidspartnere gjennom hele prosessen fra tegning og byggesøknad til riving og gjenoppbygging, og vi er svært fornøyde med løsningene vi sammen har funnet. Vi har hele tiden følt oss trygge på arbeidet som har blitt gjort, og de gangene vi kikket innom huset underveis, fant vi alltid en ryddig og ren arbeidsplass. Vi har også satt pris på at fremdriften har vært som forespeilet.

Vi trives godt i en ny og moderne bolig i et veletablert borettslag fra slutten av 60-tallet. Her har vi komforten som vi ønsker og et lettstelt hus som vi kan bli gamle i.

Hilsen Kari Anne og Geir Anton"