til top
  • Villa Skjerve!
  • Villa Skjerve!

Villa Skjerve!

Vi vil stolt presentere eneboligen "Villa Skjerve".

Lokale nyheter / 30.09.2019

Eneboligen på Askøy ble ferdigstilt tidlig i 2019 og overlevert til strålende fornøyde kunder.

Boligen er en stor enebolig over 2 plan med sammenføyd garasje og ligger på en fantastisk tomt med vidstrakt sjøutsikt. Ytterste del av stuen er forlenget ut forbi kjelleretasjen, noe som gir følelsen av at du svever over sjøen når du står ytterst i stuen foran de store vinduene. 

Sandøy Byggservice As har vært hovedentreprenør og har levert tømrerarbeider, elektroinstallasjon, vvs installasjon, ventilasjonsarbeider og betongarbeider ved hjelp av våre flinke samarbeidspartnere. 

Med glassrekkverk i front og store vinduer ut mot sjøen kan utsikten nytes til det fulle!

En utsiktstomt av de sjeldne!

"Vi valgte Sandøy Byggservice fordi vi hadde forhåpninger om at et lokalt firma kunne være behjelpelig med alle valgene som skal tas i forbindelse med et husprosjekt, i tillegg til at de blant flere husleverandører ga oss det beste pristilbudet på de tegningene vi hadde som utgangspunkt.

Nå sitter vi i vårt nye hus uten et snev av anger for valget vi tok, og vi er utrolig fornøyd med jobben Sandøy Byggservice As har gjort for oss. Fra første stund fikk vi den hjelpen vi ønsket og trengte å få, og Erlend har gjennom hele prosessen vært tilgjengelig på mail, telefon og på møter for å svare på spørsmål og orientere oss om hva som til enhver tid skulle skje. Han har hatt full kontroll på alle underleverandører, og ledet byggeprosjektet effektivt og profesjonelt. Med seg på laget har han hatt Øyvind som har hjulpet oss med alt av papirarbeid, og håndverkere som har gjort en utrolig god jobb med byggingen av huset. De har alle vært positive og serviceinnstilte, og de har strukket seg langt for å innfri våre ønsker som også endret seg underveis i prosessen.  

Vi er svært fornøyd med at vi valgte å bruke Sandøy Byggservice As for å realisere vår husdrøm, og anbefaler alle som trenger hjelp med tilsvarende prosjekter å bruke dem."

Takk for tilliten!

Sandøy Byggservice As takker så mye for tilliten og ønsker våre kunder masse lykke til i deres nye fantastisk flotte bolig!

Alle foto: Fotograf Lene Fossdal